Kommentek

A világ legnagyobb kutyája - az új jelölt

2009.10.08. 14:24 | Maxine | 8 komment

Címkék: kutya világ rekord legnagyobb guinness legmagasabb

Ez a blog főként kisméretű kutyákkal foglalkozik, de most kiránduljunk egyet a nagykutyák világába! A világ legnagyobb kutyája cím augusztusban üresedett meg, amikor az eddigi rekorder az örök vadászmezőkre távozott. Gibson, a német dog alaphelyzetben 107 centi magas volt, de két lábra állva bőven elérte a két métert is. Most egy Boomer nevű landseer (az újfundlandival rokon fajta) kutya szeretne Gibson örökébe lépni. Két lábon Boomer is hozza az erős két métert, vállmagassága azonban csak 91 cm. De ez is elég ahhoz, hogy valamennyi mancsát a konyhakövön tartva igyon a mosogatóból, vagy szintén alaphelyzetből benézzen egy autó ablakán. Gazdája, Caryn Weber ezért most megpályázza neki a megüresedett rekorderi pozíciót.

A felső két képen Boomer, az alsón a néhai Gibson és egy távoli rokona látható.

legnagyobb kutya boomerlegnagyobb kutya boomerlegnagyobb kutya gibson

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr391436515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borcsika 2009.10.08. 17:11:01

ás én még a tesómék kutyáját hívom behemótnak? az is egy német dog, de azért nem ilyen lakli. háááááááát, inkább ruháznám, mint etetném. nem beszélve a taposóaknáikról, amik részét képezhetik Mo. domborzati térképének.

Puncskocka 2009.10.08. 17:24:03

húú, ez aztán a nagy kutya :) elég a mosogatóba önteni vizet és meg van az itatása :)
süti beállítások módosítása