Kommentek

Öleb-elit 3. rész - Yorkie-k

2009.07.04. 13:34 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: celeb kutya divat britney spears yorkie yorkshire terrier yorki

Az öleb-eliten belül igen előkelő helyet foglalnak el a yorkie-k is. Ezek a kutyák, bár ölebként tartják őket, személyiségükben hordozzák a vadászkutyára jellemző jegyeket. Intelligensek, önállóak, mokányak. A hímek rendkívül territoriálisak, és abszolút nem törődnek apró méretükből adódó korlátaikkal. A méretbeli különbségeket figyelmen kívül hagyva megtámadnak nagyobb kutyákat is. Érdekes módon jól kijönnek a macskákkal, és szeretnek együtt játszani. Könnyű hordozhatóságuk náluk is jelentős előnyként szolgált a celebek körében a kezdetektől fogva.

Audrey Hepburn imádta Mr Famous névre hallgató kutyusát, és amikor az ebet elütötte egy autó, Audrey férje, Mel Ferrer megajándékozta feleségét egy másik yorkie-val. A kis szőrgombóc az Assam of Assam nevet kapta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A két legrosszabb celeb-gazdi, Paris Hilton és Britney Spears is tart a csivavák mellett yorkie-kat is, de velük sem bánnak különbül. A PETA 2007-ben Britney yorkie-ja, Toto megmentésére szólított fel. Ennek oka az volt, hogy az állatvédő szervezet szerint Britney túlságosan erősen szorította a kutyát, aki ettől fuldoklott, kilógott a nyelve, és szinte kiugrottak a szemei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joan Rivers, a neves amerikai műsorvezető két yorkie (Spike és Veronica) gazdája. Natalie Portman 2007-ben eltávozott kutyusáról, Charlie-ról nevezte el produkciós irodáját (Handsome Charlie Films). Tavaly egy menhelyről vett magához egy yorkie-hoz képest King-Kong méretű ebet, akit Whizz-nek keresztelt el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Híres yorkie-gazdik még: Bruce Willis (a kutyus neve Wolf Fishbein, becenevén Wolfie), Mariah Carey (Ginger), Missy Elliott (Poncho), Kelly Rowland (Mocha), Justin Timberlake (Bearlie, Bella), Tara Reid (Stoli) és Gisele Bundchen (Vida).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr741226284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása