Kommentek

A diplomás mopsz

2009.09.28. 07:47 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: kutya vicces diploma mopsz akkreditáció

diplomas mopsz kutyaChester Ludlow, vermonti mopsz a világon elsőként kutya létére üzleti diplomát szerzett. Chester májusban adta be az önéletrajzát 499 dollárral együtt a Rochville University nevű online felsőoktatási intézménynek, és már egy héttel később, június 5-én érkezett is részére egy csomag egy dubai postafiókcímről. A küldemény tartalmazta Chester MBA diplomáját, az indexét, egy elismerést, miszerint kitüntetést kapott pénzügyből, és egy igazolást arról, hogy tagja volt az egyetemi diáktanácsnak. A papír szerint Chester 3.19-es tanulmányi átlagot ért el (további 100 dollár befizetésével dicsérettel végezhetett volna). Ezenkívül megajándékozták egy Rochville University feliratú autómatricával is.

A gyakran nem akkreditált online egyetemek elterjedésével ma már bárki vásárolhat magának diplomát. A Rochville úgy hirdeti magát, hogy képzését a Board of Online Universities Accreditation és a Universal Council for Online Education Accreditation akkreditálta, miközben egyiket sem tartják nyilván az akkreditálásra jogosult szervezetek között. Chester üzleti karrierje így sajnos már azelőtt meghiúsult, hogy elkezdődhetett volna. A GetEducated.com a diplomás mopsz történetével arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy mielőtt bárki befizetne egy online egyetem képzésére, járjon utána, hogy az intézmény akkreditálva van-e. A GetEducated.com ebből a célból működteti a The Diploma Mill Police nevű szolgáltatást, ahol bárki ellenőrizheti a kiválasztott online egyetem státuszát, ahogy ezt a lenti videón Chester cimborája, Bixby teszi.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr81410139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása