Kommentek

A húszezer dolláros schnauzer

2009.09.30. 07:00 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: kutya törpe schnauzer kutyafodrász

Nemrég megmutattuk, hogyan lehet elkölteni húszezer dollárt egy kutyára. Most megmutatjuk, hogyan lehet ugyanennyit keresni vele.

A kaliforniai Tammy Colbert (aki nem rokona Stephen Colbertnek) a nyolcvanas évek közepe óta jár kutyafodrász versenyekre. Akkoriban még egy flakon sampon és egy emlékplakett járt a győztesnek. A napokban tartott SuperZoo vásáron azonban már 20,000 dollárt ajánlottak fel a kutyafrizura-bajnokság győztesének. Tammy az uszkár kategóriában rosszullét miatt kénytelen volt feladni a versenyt, de másnap az egyik ügyfelétől kölcsönkapott Cece nevű törpe schnauzerrel is elindult, és vele sikerült megnyernie minden idők legnagyobb kutyafodrász fődíját. Az autodidaktaként indult, örök maximalista Tammy láthatóan még a díjátadó alatt is talált igazítanivalót Cece frizuráján.

törpe schnauzer kutya

 

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr191416563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása