Kommentek

Öleb-elit 4. rész - Máltai selyemkutyák

2009.07.05. 17:20 | Maxine | 1 komment

Címkék: celeb kutya divat sztár britney marilyn monroe liz taylor máltai bichon selyemkutya

A bichon-félék közül a máltai selyemkutya a legelterjedtebb a hírességek körében. Ezt a kutyus kis mérete mellett elegáns megjelenésének és jó modorának köszönheti. Már az ókori Rómában is népszerű társa volt az előkelő hölgyeknek, majd később a reneszánsz korban terjedt el újra. Most tekintsük át, napjaink celebjei közül kik választották ezt a fajtát!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A sort Marilyn Monroe-val kell kezdenünk. Marilyn Frank Sinatrától kapta ajándékba Maf Honey nevű kutyusát (a "Maf" Sinatra maffia kapcsolataira utal), aki vele maradt '62-ben bekövetkezett haláláig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marilyn vetélytársa, Elizabeth Taylor imidzsének is elengedhetetlen része volt Sugar nevű máltai kutyusa. Miután 2005-ben örökre búcsút kellett vennie tőle, Sugar helyét Daisy vette át. De a fiatalabb színésznő-generációban is akad Oscar-díjas máltai selyemkutya-tulajdonos: Halle Berrynek egy fiú és egy lány máltaija is van, Willy és Polly.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nagyobb formátumú celebek mellett a botrányhősnők is kedvelik ezt a fajtát. Mondanom sem kell, hogy Britneynek van ilyen kutyusa is, de a nemrég elhunyt Anna Nicole Smith hű társa, Marilyn is máltai selyemkutya volt, és a sort Lindsay Lohannel folytathatjuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bár ez a fajta a nők körében jóval népszerűbb, azért mutatkoznak velük időnként férfi sztárok is. Az Elvis reinkarnációjaként számon tartott Chris Isaak például gyakran mutatkozik menedzsere, Sheryl kutyusával, Rodney-val: nemrég az MTV Movie Awards díjkiosztó gálájára is magával vitte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az eddigieken kívül máltai selyemkutya-tulajdonos celeb még Eva Longoria, Heather Locklear és Mia Farrow is.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr541228113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

master.girl 2009.11.18. 08:54:37

Törzskönyvezett, tenyészszemlés, CAC, CACIB, HPJ, HFGY, HCH, Int.CH felmenőkkel rendelkező MÁLTAI SELYEM kanommal fedeztetést vállalok.
70/413-0455
süti beállítások módosítása