Kommentek

Öleb-elit 6. rész - Pomerániai törpespiccek

2009.07.14. 20:35 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: kutya ozzy elvis osbourne sharapova prérifarkas pomerániai törpespicc

 

 

 

 

 

 

 

 

A múlt héten Ozzy Osbourne pomerániai törpespicce, Little Bit (Falatka) brutális körülmények között távozott az árnyékvilágba: egy prérifarkas tépte szét házuk kertjében. Ozzy lánya, Kelly elmondta, hogy apját rendkívül lesújtotta az eset. „Teljesen letört, Little Bit volt a másik nő az életében.” A házaspár azért nem vett észre semmit a támadásból, mert éppen a Michael Jackson-emlékműsort nézték a tévében. A kutyus rendszeresen feltűnt a család „The Osbournes” című reality műsorában. (Ozzy és felesége, Sharon tizennyolc kutyával osztja meg los angelesi otthonát.)

E szomorú eset apropóján most erről az öleb-fajtáról lesz szó. A pomerániaiak barátságos, játékos és  aktív kiskutyák. Nagyon ragaszkodnak gazdájukhoz, szeretnek a közelében lenni. Intelligensek és könnyen fegyelmezhetőek. Jól kijönnek más állatokkal is.

Számos ismert ember tart(ott) pomerániait. Isaac Newton Diamond nevű kutyusa egy alkalommal felborított egy gyertyát, amelynek következtében húsz év fontos eredményei váltak a lángok martalékaivá. Mozartnak is volt egy pomerániaija, Pimperl. Viktória királynőről már megírtuk, hogy rajongott a mopszokért, de jónéhány pomi gazdája is volt: Marco, Gina, Sacha, Fluffy, Beppo és Turi.

 


 

 

 

 

 

 

Elvis Presley imádta a kutyákat, több fajtát is tartott. A halála előtti időszakban egyik kedvence Edmund névre hallgató pomija volt, de korábban is volt már egy ilyen kutyusa, Sweat Pea. További ismert pomi-gazdi: Geri Halliwell (egy pomerániai-csivava keverék, Daddy gazdája), Fran Drescher,a Dadus című sorozat főszereplője (Esther), Leann Rimes (Raven és Joey), Rihanna (Marley), Keanu Reeves (Fluffy), Bill Cosby (Luther), Kate Hudson (Clara Bo), Nicole Richie (Foxy Cleopatra) és Maria Sharapova teniszezőnő (Dolce).   

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr291246454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása