Kommentek

Cukibajnok lenne a legcsúnyább kutya

2009.09.02. 07:06 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: kutya meztelen cuki kínai legcsúnyább

A legcukibb kutyák versenyén is indult a Tennessee állambeli 15 éves kínai meztelen kutya, Miss Ellie, akit idén nyáron már megválasztottak a világ legcsúnyább fajtatiszta kutyájának. A négykilós, szinte teljesen vak, szemölcsökkel és pörsenésekkel borított testű Miss Ellie-re az All American Pet Brands által meghirdetett cukisági versenyen egy héten át szavazhatnak a rajongók. A 3 hónapos verseny heti nyertesei fejenként 500 dollárt kapnak, a heti győztesek pedig végül egymillió dollárért szállhatnak ringbe. Gazdája, Dawn Goehring állatidomár minden Miss Ellie által nyert pénzjutalmat a Sevier megyei jótékonysági egylet javára ajánl fel.

A kutyát annak idején gazdája egy menhelyről fogadta örökbe. Azóta kapott már kisebb színházi epizódszerepeket a Pigeon Forge-i pajtaszínházban, ahol Goehring más megmentett kutyusai is feltűnnek. A pajtaszínház tulajdonosa most minden Miss Ellie-re leadott szavazat után 1 dollárt adományoz a jótékonysági egyletnek.

A világ legcsúnyább kutyája versenyt idén már a 21. alkalommal rendezték meg a kaliforniai Sonoma-Marin mezőgazdasági vásáron. Ellie a fajtatiszta kutyák versenyében nyert, de összesítettben alulmaradt a Pabst nevű boxer-keverékkel szemben. De miért indul egy hivatalosan is csúnya kutyaként számon tartott eb most a legcukibb kutyák versenyén? Goehring úgy nyilatkozott, mindenki azt mondja neki, hogy a kutyus túlságosan cuki ahhoz, hogy a legcsúnyább legyen, ezért úgy döntött, a következő logikus lépésként benevezi Miss Ellie-t a legcukibb kutyák versenyére is.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr921353745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása