Kommentek

Festett kutyák

2009.09.10. 07:12 | Maxine | 1 komment

Címkék: celeb kutya divat máltai selyemkutya aubrey oday kutyafestés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kutyaruhák után most egy új, még bizarrabb jelenség borzolja a kedélyeket világszerte: a kutyafestés. A divatőrült gazdik most azzal próbálnak feltűnést kelteni, hogy kedvenceik bundáját a legkülönbözőbb színekre festik. Nemrég Aubrey O’Day és kutyája, Ginger fotói sokkolták a közönséget.

Aubrey a P. Diddy által életre hívott lánycsapat, a Danity Kane tagja volt, egészen addig, amíg ki nem rúgták onnan. A Playboy-modellként is ismert énekesnő nem foglalkozik a kritikákkal, amelyek azért érik sorozatosan, mert egyéves máltai selyemkutyája, Ginger szőrét szinte mániákusan festegeti. Aubrey azt állítja, a kutyának ez nagyon is kedvére való, mert szereti, ha figyelnek rá, és mivel bundáját rendszeresen másmilyenre festik, mindig más a megjelenése, így aztán állandóan a figyelem középpontjában lehet. Amikor az énekesnőt legutóbb lencsevégre kapták New Yorkban, Ginger mancsai, fülei és farka épp zöldre voltak festve. Aubrey azt mondta, hogy a kutyus megjelenését mindig a különböző alkalmakhoz igazítja, és akkor éppen azért festette zöldre, mert Ginger nagy Boston Celtics-rajongó. Majd kifejtette, hogy manapság ez tabunak számít, úgy tekintenek rá, mint valamilyen furcsa dologra, pedig ha valaki rákeres a neten a kutyafestésre, egy rakás befestett kutyát találhat. Hozzátette, hogy ő csak természetes kutyafestéket használ, amit Ginger állatorvosa jóváhagy. Szerinte ez pont olyan, mintha valaki befestené a haját.

kutyafestésSajnos Aubrey, aki nemrég elismerően nyilatkozott Fidel Castróról és Hitlerről is, valóban nincs egyedül ezzel a hóbortjával. Az igényt mutatja, hogy egyre másra jelennek meg a kutyafestési tanácsokat osztogató cikkek. Ha valaki mindenáron ki akarja próbálni, semmiképp se használjon emberi hajfestéket, mert ez a kutyákra mérgező hatású. Csak ételfestéket lehet ilyen célra alkalmazni, de a legjobb, ha békén hagyjuk szegény kutyust. Ez ugyanis csak kellemetlenséget okoz neki, és egyáltalán nem néz ki jól, amint ezek az elrettentő fotók is bizonyítják.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr391372150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alastor · http://quiver.blog.hu/ 2009.09.11. 20:11:23

Én a kutya ruhára azt mondom hogy oké, amíg az avval a célzattal van hogy a kutyust megvédje a hidegtől, meg ha nem akadályozza a kutyát a mozgásban, meg nem néz ki idiótán. Az olyan emberek meg idióta debilek akik szerencsétlen ölebeket mindenféle degenerált hóbortjaikkal kínoznak. Őket kéne tetőtől talpig befesteni hupikékre, persze ipari festékkel. Kíváncsi lennék az nekik hogy tetszene.
süti beállítások módosítása