Kommentek

A világ legdrágább kutyája

2009.09.12. 12:17 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: kutya tibeti masztiff legdrágább

Yangtze No. 2, a tibeti masztiff lett a világ legdrágább kutyája, miután egy kínai milliomosnő átszámítva majdnem 110 millió forintot fizetett érte. Ehhez képest már a harmincmilliós klónkutyák is kifejezetten olcsónak tűnnek.

A kutya a legnevesebb vérvonalhoz tartozik, ez indokolja csillagászati árát. Újdonsült gazdájának, aki már meglevő tibeti masztiff szukájának keresett megfelelő párt, a tibeti határmenti régióba kellett utaznia az új kedvencért. Ez a fajta eddig is státuszszimbólumnak számított a kínai újgazdagok körében, most nyilván méginkább az lesz. Wang kisasszony, a titokzatos vásárló így kommentálta az üzletet: „Az aranynak van ára, ennek a tibeti masztiffnak nincs.”

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr631376920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása