Kommentek

Sam, a festőművész kutya

2009.10.20. 07:20 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: kutya jack festészet palotapincsi russell terrier

Sam, egy marylandi menhelyről megmentett keverék kutyus hatalmas karriert futott be festőművészként: absztrakt képeiért akár 1,700 dollárt (300,000 Ft) is hajlandók fizetni a lelkes műgyűjtők.

A négylábú tehetség egy külön számára kialakított, szájba vehető ecsettel dolgozik, és általában először sötétebb színeket visz fel a vászonra, majd világosabb rétegekkel folytatja, amíg össze nem áll a kompozíció. Ihletre nincs szüksége, a "Fess!" parancsszóra máris alkotni kezd. Volt olyan ügyfele, aki a kutyáját ajándékozta meg a születésnapján egy eredeti Sam festménnyel, most pedig a neves New York-i Denise Bibro galéria is kiállítja képeit.

A kiállításon Sam mellett ott lesz képeivel a kutyafestészet élő legendája, Tillamook Cheddar, a zseniális Jack Russell terrier, és egy másik feltörekvő tehetség, Ziggy, a palotapincsi is.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr441461557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása