Kommentek

Robinson Beagle

2009.12.10. 07:56 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: kutya beagle

beagle kutyaKibírna Ön 3 hónapot egy lakatlan szigeten? A képen látható beagle véghez vitte ezt a mutatványt. A Buddy nevű kutyus a New Jerseyben található Dog Beachről szökött át a Gull szigetre a Manasquan öböl fölött átvezető vasúti töltésen. Az itt négylábú Robinsonként eltöltött 98 nap alatt valószínűleg a homokból kiásott kagylókon és sirálytetemeken élt, de hogy mit ivott, az rejtély. Egy környékbeli vadász vette észre, és fogta be a csontsovány beagle-t, akinek most bő 7 kilót kell felszednie, hogy elérje eredeti súlyát.

Vadászkopó múltja miatt a beagle hajlamos elkalandozni, ha megérzi a vad szagát, ezért erre a fajtára nagyon kell vigyázni. De ha mégis megtörténne a baj, akkor sem szabad feladni a reményt, mert megkerülhet a szökevény, ahogy Buddy példája is mutatja.

View more news videos at: http://www.nbcphiladelphia.com/video.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr601586790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása