Kommentek

Westie-veszély az iskolában

2009.12.14. 07:41 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: kutya west westie terrier highland

westie kutyaÉrzi Ön a képen látható gyerekekre leselkedő veszélyt, melynek forrása a középen domborító West Highland terrier? Én nem, de az angliai Devon megye egyik magániskolájában tartott vizsgálat után a tanfelügyelő felkérte az iskolaigazgatónőt, hogy távolítsa el Rosie-t, az iskola kutyáját. A 11 éves westie-t az igazgatónő egy menhelyről fogadta örökbe másfél éve, és azóta a diákok legnagyobb örömére rendszeresen az iskola területén tartózkodik.

Az igazgatónő fellebbezett az eltiltás ellen, arra hivatkozva, hogy időközben beazonosították és elhárították Rosie jelenlétének kockázatait. Vagyis a gyerekeket megkérték, hogy mindig mossanak kezet, miután megsimogatják. Ezzel sikerült elérni, hogy második körben már engedélyezték a sulikutyát, Rosie maradhat.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr221594910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása