Kommentek

Az égből pottyant kutya

2009.12.15. 07:13 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: kutya bagoly kaland pomerániai törpespicc

Jamie Sadden épp hazafelé tartott, amikor hirtelen egy kutya zuhant elé az útra a semmiből. A davenporti nő kiszállt a kocsiból, hogy segítsen rajta, mire megjelent egy hatalmas bagoly is, a rémült kutyus felé tartva.

Sadie-t, a pomerániai törpespiccet pár kilométerrel odébb ragadta el egy amerikai uhu, de kiejtette a karmaiból. Most másodszor is szerencséje volt, mert Jamie elijesztette a baglyot, majd hazavitte és gondjaiba vette a sokkos állapotban remegő kiskutyát. Másnap sikerült megtalálni Sadie gazdáját is, akitől egy tűzijátéktól megijedve szökött el előző nap, egyenesen a bagoly karmaiba.

A kutya megúszta a kalandot pár horzsolással és egy törött farokkal. „A legszebb karácsonyi ajándék, hogy visszakaptam Sadie-t,” nyilatkozta a gazdi, Michelle McCarten.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr891598189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása