Kommentek

Négylábú polgármesterjelöltek

2010.02.03. 07:03 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: politika kutya macska

A coloradói Divide város lakói irigylésre méltó helyzetben vannak. A most zajló polgármesterválasztáson ugyanis csupa szimpatikus, megbízható jelölt indult náluk, tekintve, hogy kutyákról és macskákról beszélünk. Valójában persze a helyi állatmenhely humoros akciójáról van szó, hiszen szavazni adományozással lehet, de a városban valódi kampányhangulat uralkodik, az intenzív plakátozásnak köszönhetően.

Sajnos mindkét fél folytat negatív kampányt is (“A macskák nem örülnének, ha egy piszkos kutya vezetné a városukat” illetve “A kutyák szerint a macskák túl sunyik a polgármesterséghez”), de ez vélhetően a kétlábú kampánystáb műve. A KKTV helyszíni riportja itt tekinthetó meg, a jelöltek listája pedig itt.

 

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr51723015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása