Kommentek

A vérszomjas beagle-ök legendája

2010.02.06. 07:34 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: kutya beagle

Az elmúlt napokban futótűzként terjedt el az amerikai sajtóban, hogy a New York-i Long Island-en megvadult kóbor beagle-falkák garázdálkodnak, akik emberekre is rátámadnak. A hisztériát egy állítólag kis híján a vérszomjas beagle-ök martalékául esett asszony története indította el, amit gondolkodás nélkül átvett az amerikai média nagy része. Pedig aki találkozott már beagle-lel, annak tudnia kellene, hogy ez képtelenség.

A környékbeli vadászok által magukra hagyott, kiéhezett kutyák nem támadó szándékkal közeledhettek, valószínűleg csak ennivalót szerettek volna kunyerálni. Időközben befogták őket, és a helyi menhelyen készült, lent látható riportból végre kiderül az igazság. (A rémhírek vélhetően nem ártanak a fajta hírnevének, hiszen a beagle az utóbbi években stabilan őrizte ötödik helyét a legnépszerűbb amerikai kutyafajták listáján.)

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr461732028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása