Kommentek

A világ legnagyobb kutyája: mégis csak George

2010.02.23. 15:14 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: kutya legnagyobb

legnagyobb kutyaKorábban már bemutattuk itt a blogon a világ legnagyobb kutyája cím mindhárom esélyesét. Boomer, George és Titan küzdelméből először Titan került ki győztesen, hétfőn azonban a Guinness World Records felülbírálta korábbi döntését, és a 107 centis, 110 kilós arizonai német dog, George lett a Világ Legnagyobb Élő Kutyája mellett Minden Idők Legnagyobb Kutyája is.

Ezt persze a süket, vak és epilepsziás San Diego-i fehér német dog, Titan gazdája és rajongói nem vették jó néven, és honlapjukon vitatják George méreteinek hitelességét. Most azt szeretnék elérni, hogy az amerikai talk show királynő, Oprah hívja meg mindkét kutyát a műsorába, ahol egyértelműen látszódna, melyikük a nagyobb.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr871783943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása