Kommentek

Kocsmázik a világ legöregebb kutyája

2010.03.30. 07:27 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: kutya világ beagle keverék legöregebb

Valószínűleg Lulu, a 21 éves angol beagle-keverék a világ legöregebb kutyája. A süket és szinte teljesen vak kutyus kölyökkora óta rendszeres látogatója egy coventry-i pubnak. Gazdája, Travis Buckley ugyanis minden alkalommal magával viszi négylábú társát, valahányszor lemegy törzshelyére. A kocsma összes vendége jól ismeri Lulut, aki a környéken szinte celebnek számít.

Lulu azért vált esélyessé a világ legidősebb kutyája címre, mert az előző rekorder, Otto január 15-én, 21 éves korában távozott az örök vadászmezőkre. Az általánosan elterjedt, héttel való szorzás alapján a 21 éves Lulu életkorát emberi évekre átszámítva 147 évre taksálják. Azonban a nemrégen itt a blogon is bemutatott táblázat alapján a kutyus "csak" a 138. évét tapossa. A Guinness egyelőre nem erősítette meg, hogy Lulu lenne a hivatalos rekorder, de a kutya jó eséllyel pályázik a címre.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr531878986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása