Kommentek

A tetszhalott beagle az élre tör

2010.03.31. 07:34 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: video videó verseny kutya vicces mopsz beagle

Az amerikai David Letterman Show-ban nemrég elindult a leghülyébb trükkökre képes emberek és kutyák versenye. A résztvevőket a régebbi adások szereplőiből választották ki. A győztes két-, illetve négylábút a közönség szavazata alapján hirdetik majd ki, és a verseny fináléjában a legtöbb szavazatot bezsebelő ember és eb küzdhet meg a végső győzelemért.

Minden fordulóban két kutya, illetve két ember közül jut tovább az egyik. A legutóbbi körben a kutyusoknál a vezényszóra tetszhalott állapotot felvevő beagle, illetve az "I love you!" kifejezést ismételgető, "beszélő" mopsz mérkőzött meg egymással. A fordulót a beagle nyerte, így részt vehet a következő rostán, ahol a fákat teljesen lekopasztani képes kutya ellenében kell szavazatokat szereznie.

 

 

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr11882182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása