Kommentek

Sün!

2009.06.25. 17:49 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: francia kutya sün mopsz boston süni bulldog westie terrier bichon

A sün-rejtély megoldásán kutyák milliói fáradoznak amióta világ a világ, eddig vajmi kevés sikerrel. Jön ez a tüskéshátú betolakadó, és ahelyett, hogy eliszkolna az eb láttán, mint minden tisztességes macska, tudomást se vesz róla. A legbosszantóbb mégis az benne, hogy bár labdává gömbölyödik, nem lehet vele játszani, mert szúr.

A sünöző kutya körül megszűnik a világ. Nem érdeklik már a jutalomfalatok sem, csak ez a szemtelen drótkefe. Bár esélye nem sok van rá, azért vigyázzunk, nehogy kárt tegyen a süniben.

Most pedig következzen első versenyzőnk, ez a sármos francia bulldog:  

 

A sünnel való ismerkedést érdemes már zsenge kölyökkorban kezdeni. Erre való a plüss-sün.

 

Ügyeljünk rá, hogy mindegyik versenyzőnek jusson plüss-sün, különben konfliktus alakulhat ki.

 

A képzett ebek, mint ez a westie, már nem ijednek meg a valódi süntől sem: "Én védem az objektumot, kérem igazolja magát! Igen, maga! Nem hallja?!!"

 

A bichonok között azonban akadnak félénkebb példányok is, akik inkább átengedik a fotelt, csak hozzájuk ne érjen ez az izé.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr931208262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása