Kommentek

Öleb-elit 2. rész - Mopszok

2009.07.02. 18:58 | Maxine | 1 komment

Címkék: celeb kutya divat mopsz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorozatunk első részében a csivavákról volt szó. Egyeduralmuk a celebek körében azonban hamar véget ért, és új időszak vette kezdetét: a mopszok tündöklése. Paris Hilton Tinkerbellje és Britney Bit-Bit nevű csivavája után olyan új celeb-ölebekre figyelt fel a bulvár, mint Tori Spelling mopsza, Mimi la Rue.
Egyre több helyen tűntek fel a lapos orrú kutyusok: hirdetésekben (például  a New York-i Barneys számára), hírességek (Jessica Alba, Paula Abdul, Billy Joel) és divattervezők (Valentino, Tommy Hilfiger) karján, és a Westminster Kutya Show-ban.
Jessica Alba filmforgatások idejére sem válik meg mopszaitól (Sid és Nancy), és szerepelt velük az Animal Fair magazin címlapján is. A kutyusok a Sex Pistols basszusgitárosáról (Sid Vicious) és barátnőjéről (Nancy Spungen) kapták nevüket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valentino annyira rajong ezért a fajtáért, hogy eddigi élete során több mint egy tucat mopsza volt. Volt, hogy egy időben hétről gondoskodott egyszerre. Oliver nevű kollekcióját első mopszáról nevezte el.
Tori Spelling mindig a legutolsó divat szerint öltöztette Mimi la Rue névre hallgató kedvencét, aki tavaly júniusban távozott az örök vadászmezőkre. 11 évig volt Tori kedvence, még az esküvőjén is részt vett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mopszokat a kutyavilág bohócainak tartják, mert rendkívül kifejezően tudnak nézni, rendkívül határozott személyiséggel rendelkeznek, és rajongva szeretett gazdájukat árnyékként követik mindenhová. Talán ezért is olyan népszerűek a hírességek körében is.
Híres mopsz-gazdik a fent említetteken kívül: George Clooney, Gerard Butler, Goran Visnjic, Ann-Margret, Maura Tierney, Mickey Rourke (úgy látszik, ő a csivavákért és a mopszokért egyformán lelkesedik), Woody Harrelson, Denise Richards. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha híres mopszrajongókról szólunk, feltétlenül meg kell említenünk Viktória királynőt is, aki számos ilyen kutyust tartott, egyik kedvence Basco volt, de Minka, Venus, Rooney, Olga, Fatima és Pedro nevű mopszai is voltak.

 

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr451222741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eugene Ladanyi Filmmaker 2013.11.17. 22:24:26

mindenhol a Jenő.........xd.......megőrülök!
süti beállítások módosítása