Kommentek

A legcukibb keverék

2009.07.28. 10:17 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: kutya country szépségverseny állatvédelem dolly peta keverék parton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A PETA szerencsére a tegnapi bejegyzésben szereplőknél kevésbé ellentmondásos módon is kampányol az „egyszerű” keverék kutyák mellett, meghirdetve szépségversenyüket. Ennek győztese Rusty lett Wheelingből, Illinois államból. Azt írják róla, hogy nemcsak aranyos, hanem a személyisége is rendkívüli. Rustyt kutyaharc-szervezők karmai közül mentették meg, akik csalinak használták. Most már bízik az emberekben, és szereti is őket, csakúgy, mint más kutyákat. És szereti, ha a hasát vakargatják. A további döntősök képei itt láthatók. (Nekem mondjuk Barkley és Shelby jobban tetszenek.)

Az állatvédő szervezet felhívja a figyelmet arra, hogy az Egyesült Államokban évente 6-8 millió kutya kerül menhelyre, és legalább a kutyusok felét elaltatják, mert egyszerűen nincs elég megfelelő otthon ennyi állat számára. Az elhagyott kutyák között nagyon sok a keverék. A PETA arra buzdít mindenkit, hogy kövesse Rusty gazdájának példáját, és fogadjon örökbe egy menhelyen élő kutyát.

A PETA tagja a három legismertebb country-díva is: Dolly Parton, Emmylou Harris és Loretta Lynn. Dolly Parton felajánlotta Will He Be Waiting for Me? című dalát egy szívmelengető kampányfilmhez, melyben a főszereplő kutyájához siet haza, hiszen nekik is társaság kell. Emmylou Harris szerepelt egy PETA-hirdetésben, melyet a nashville-i Grand Ole Opry-házban forgattak, és a következőket mondta: „Büszke tagja vagyok néhány nagyszerű szervezetnek. Az egyik a Grand Ole Opry. A másik a PETA.” (A Grand Ole Opry egy hetente jelentkező country-program a nashville-i WSM Rádióban.) Emmylou maga is segített kutyaházakat építeni. Loretta Lynn pedig megengedte, hogy használják 1971-es, klasszikusnak számító I Wanna Be Free című dalát egy társadalmi célú hirdetésben, hogy arra serkentsék az embereket: hideg időben vigyék be kutyáikat a házba, és tekintsék őket családtagnak.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr81273122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása