Kommentek

Gerard Butler mopszot mentett

2009.08.28. 07:40 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: celeb kutya sztár mopsz butler gerard

A 300 és a Rocknrolla skót sztárja él-hal a mopszáért, Lolitáért. Ezért ha Lolitának baja esik, Gerard Butler éppúgy felbőszül, mint spártai királyként a filmvásznon. Ilyenkor pedig nem lehet jó érzés vele farkasszemet nézni.

Ezt most megtapasztalhatta az az idősebb pár, akiknek agara megtámadta Lolitát sétáltatás közben. Mayfly, az agár, kétszer is Lolita nyakába harapott, mire Butler éktelen haragra gerjedt. A színész azt állítja, hogy csupán verbálisan támadt a mopszát megharapó kutyára, ezzel szemben Fred és Maria Varecka – Mayfly gazdái – úgy nyilatkoztak, hogy Butler érthetetlenül agresszív módon lépett fel velük, illetve kutyájukkal szemben.

A történtekre az érintettek különbözőképpen emlékeznek. Annyi biztos, hogy a színész mopsza póráz nélkül szaladgált, míg az agarat pórázon sétáltatták. Butler szerint miután Mayfly rátámadt Lolitára, és kétszer nyakon harapta, ő azonnal visszatette a pórázt, és megpróbált arrébb menni. A házaspár női tagja a kutyával azonban utánuk ment, és az agár harmadszorra is a mopszra akart támadni. Ekkor Butler annak érdekében, hogy megakadályozza az ismételt támadást, eltolta az agár fejét Lolitától. A házaspár ezzel szemben azt állítja, hogy nem történt semmi, a kutyák csupán összeérintették az orrukat, mire a színész indokolatlanul dühbe gurult, és szóváltásba keveredtek. A színész azt ordította, hogy az agarat el kéne altatni, mire a nő azzal vágott vissza, hogy Butlernek pedig pórázon kellene tartania a kutyáját. Ezután a színész tovább mondta a magáét, majd szétváltak, de Butler visszafordult, üvöltözve utánuk ment, majd fogta Mayfly fejét, és a kerítéshez csapta. Erre a nő ráordított, hogy vegye le a kezét a kutyájáról, és számon kérte, hogy miért ütötte meg. Ezután Butler elment, majd a házaspár hívta a rendőrséget.

A New York-i rendőrség szerint egy bizonyos „Gerrod Butler” ellen kívántak panaszt tenni, de mire a rendőrök a helyszínre értek, a színész már nem volt ott, így végül nem is hallgatták meg az ügyben. Sőt, állítólag a rendőrök még ki is nevették a párt, amikor állatkínzás miatt feljelentést akartak tenni. Butler menedzsere szerint a színész valóban szóváltásba keveredett a házaspárral, és az agár ezután ismét megpróbált a mopszra támadni. Butler a támadást követően közel négy órát töltött a Upper East Side-i Állatkórházban, ahol ellátták Lolita sérüléseit. A menedzser elmondta, hogy Butler nem bántana más kutyákat, sőt annyira szereti őket, hogy mialatt az állatkórházban volt, megismerkedett egy családdal, akiket kisegített háromezer dollárral, hogy fedezni tudják a kórházi számlákat.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr281342624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása