Kommentek

A világ legnagyobb kutyája - van másik!

2009.10.12. 06:57 | Maxine | 2 komment

Címkék: kutya világ rekord legnagyobb guinness legmagasabb

A nemrég bemutatott Boomer után máris új trónkövetelő jelentkezett, és most már neki áll a zászló a világ legnagyobb kutyája címért folyó harcban. George, az arizonai német dog ugyanis - az előző csúcstartóhoz, a néhai Gibsonhoz hasonlóan - alaphelyzetben 107 cm magas, amihez 110 kilós testsúly társul. Gigantikus szervezetének fenntartásához George heti 15 kiló táplálékot fogyaszt el, amely feldolgozás után másfél kilós egységcsomagokban távozik. Ezért gazdái kénytelenek voltak erre a célra egy külön szemetestartályt rendszeresíteni a hátsó udvarban. A tekintélyt parancsoló külső azonban egy jámbor kutyust rejt, aki a lelke mélyén öleb, és azt szereti, ha dédelgetik. Ez persze méreteiből adódóan nem egyszerű feladat.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr811442620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puncskocka 2009.10.12. 17:03:54

a másik kutyus jobban tetszett, de indulhat a verseny :) gigakutyák rulez

NoOne 2010.05.10. 10:02:43

Emlékeim szerint az ír farkas (irish wolfhund) fajta egyes hím egyedei között nem ritka a 110 cm feletti, ill. akár a 120 cm-es marmagasság.
süti beállítások módosítása