Kommentek

Tasso, a tibeti terrier

2010.01.23. 07:21 | Maxine | 4 komment

Címkék: kutya tibeti terrier

tibeti-terrier

Tibeti terrier eddig még nem szerepelt a Szobacirkálón, de most pótoljuk a mulasztást. Csilla Belgiumból küldött képeket kutyusáról, Tassóról, akit menhelyről fogadtak örökbe két éve. Az ellenállhatatlan, gombszemű, eleven plüssmackóra emlékeztető kutyus mindennapi kalandjairól Csilla és Gyula blogján lehet olvasni.

tibeti-terrier

Márkahűség

tibeti-terrier

 

Biopárna

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr951693630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Idet 2010.01.23. 09:15:46

Nagyon-nagyon szép, biztosan ugyanilyen kedves is! Tényleg isteni lehet rajta heverészni, de remélem, az üveggel/petpalackkal csak játszik, nem iszik az azt tartalmazó, hmm, italból. Letális is lehet!

Viccen kívül, egyszerűen gyönyörű!

sántaclaus 2010.01.23. 09:34:09

Letális mi?Édes istenem ,de alacsony az a kerítés.

Deneware. 2010.01.23. 11:17:23

Aranyos kutyus, de vagy nem fajtatiszta tibeti terrier, vagy nagyon megnyírták... Nekem is tibetim van, kábé mint egy mini bobtail. Tényleg nagyon ari, lehet teszek fel képet én is. Ilyen a tibeti: www.vadallatok.hu/kutya_fajtak/kutya_fajtak/tibeti_terrier.jpg

Mcsilla · http://meszarosblog.com/ 2010.01.23. 23:24:43

Sziasztok!

Sajnos nem értek a kutyákhoz, a menhelyen kapott okmányaiban szerepel a fajta, gazdák adták le, adtak vele minden papírt, információt.

Egy tünemény, drága, édes! Bearanyozza napjainkat, mind a négy gyerek kedvence, de a legkisebbel (ő van a képen) egy hullámhosszon mozognak!

Deneware: Meg van nyírva természetesen! Kb. 10-15 cm-el hosszabb a szőre. Ő különben a rövidszőrü tibeti terrierek számát gyarapítja, melyet csak ebben a színben lehet megtalálni. Annyira hosszu a szőrük, hogy éppen elkezd hullámosodni.

Különben az sem érdekel, ha nem fajtatiszta, bár az orvosa is azt mondta, az a lényeg, hogy egy nagyon-nagyon kedves, aranyos kutyi, akit mi nagyon szeretünk.

Ha a blogunkba beirjátok a nevét, hogy Tasso (ez volt az eredeti neve, sajnos nem sikerült átszoktatnunk őt másra, így maradt ez), akkor elolvashattok minden hozzá kapcsolódó irást és láthattok még sok-sok képet róla.

Várunk benneteket szeretettel, és köszönöm, hogy megjelenhettünk ezen a kedves oldalon!
süti beállítások módosítása