Kommentek

Filmajánló: Hachiko - egy kutya története

2010.02.16. 07:07 | Maxine | 3 komment

Címkék: film kutya akita

Az igazi Hachiko a múlt század elején Japánban 9 évig várta a pályaudvaron elhunyt gazdáját. A filmben egy amerikai családhoz kerül az akita kölyök, akiből a főszereplő professzor (Richard Gere) hűséges társa lesz. Nagyon szép, megható film a hűségről, amit nem szabad kihagyni egyetlen kutyarajongónak sem. Csak ne felejtsünk el papírzsebkendőt előkészíteni. Szükség lesz rá.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr331761555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csittcsett 2010.02.16. 11:05:25

Rettenetes, én végig nem tudok nézni egy ilyen filmet. Annyira tudnak ragaszkodni hozzánk, hogy az szinte minden nap meghat. Nekem kész kínszenvedés az is, hogy reggel otthon kell hagynom, mert nem vihetem magammal a munkába.

Jadzia Dax 2010.02.24. 19:02:35

"A filmben egy amerikai családhoz kerül..." Miért? Miért nem lehetett hű maradni az eredeti történethez és japán helyszínen forgatni?

4runner4ever · http://drotvizsla.wordpress.com 2010.02.26. 18:46:56

Japánban azon a bizonyos állomáson szobrot is emeltek Hachiko emlékének.
A filmet ugyan nem láttam, de az amerikaiak szeretnek minden sikeres sztoriból egy "saját" verziót leforgatni.
Lehet, hogy egyszer még Kántor is megjelenik egy amerikai moziban.
süti beállítások módosítása