Kommentek

Jessica Simpson leszbikus ebét prérifarkas ragadta el

2009.09.16. 07:18 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: celeb simpson kutya gyász prérifarkas jessica maltipoo

Ozzy ölebe után most egy újabb hollywoodi híresség kutyáját is prérifarkas ragadta el. Az áldozat Jessica Simpson leszbikus beállítottságú maltipoo kutyusa, Daisy. A sztár a Twitteren keresztül osztotta meg gyászát a világgal. Összetört szívvel tudatta, hogy egy prérifarkas a szeme láttára hurcolta el az ő drága Daisy-jét, de még keresi a kutyust. Reménykedik, és arra kér mindenkit, hogy segítsen neki.

Simpsonék kétségbeesésükben több dologgal is próbálkoznak, például plakátokat ragasztottak ki, hogy megtalálják a kutyát. A poszteren Daisy képe fölött a következő felirat látható: „Hiányzik az anyukám. Daisy” Egy külön erre a célra létrehozott e-mail címet is megadtak, ahová bárki írhat, aki valamilyen információval tud szolgálni a kutyáról.

Jessica szomszédja elmondta, hogy egyik este 9 körül sikoltozást hallottak az énekesnő háza felől. Valószínűleg ekkor vihette el Daisy-t a prérifarkas, hiszen már másnap megjelentek a poszterek a környéken. Bár Daisy eltűnésének pontos részletei nem ismertek, valószínű, hogy a ragadozó szombat este vihette el a kutyust. Simpson rettenetesen aggódik, hogy kedvencét felfalta a prérifarkas, de azért próbál enni és aludni, miközben a híreket várja. Az énekesnő egyébként a múlt hónapban számolt be Daisy szexuális beállítottságáról, és azt is elárulta, hogy kedvence egy Bella nevű szuka mellett találta meg a boldogságot.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr981384773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása