Kommentek

Híd helyett kutyát neveztek el Colbertről

2009.09.29. 07:28 | Maxine | Szólj hozzá!

Címkék: verseny kutya stephen colbert cuki spániel charles king csivava pomerániai törpespicc cavalier

Stephen Colbertről rajongóinak minden erőfeszítése ellenére sem neveztek el hidat, egy kutyát viszont igen. Stephen Colbert el dos, a szarkasztikus humoráról ismert televíziós műsorvezető után elnevezett pomerániai-csivava keverék bekerült a blogon korábban már említett Legcukibb Kutyák Versenyének döntőjébe.

kutya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 12 hetes verseny múlt heti fordulója szombaton dőlt el. A másik esélyes Mozart, a 6 éves Cavalier King Charles spániel volt, akinek zongoratanárnő gazdája az egymillió dolláros fődíjat a New Orleans-i helyreállítási munkálatok céljára ajánlotta volna fel. Azonban a karitatív cél sem volt elég a győzelemhez, Stephen Colbert el dos kiütötte a nyeregből Mozartot. A versenyben gyanúsan hirtelen élre törő keverék gazdái nem fedték fel kilétüket, a CNN-nek pedig elmondták, hogy a versenyről csak néhány családtagjuknak és barátjuknak számoltak be. Bár az is igaz, hogy egy Colbert-rajongói oldalra feltettek egy üzenetet a versennyel kapcsolatban. Innentől kezdve a magyar híd-névadó szavazáson történtek ismeretében nem nehéz kitalálni, mi történt. Az egyik rajongói oldal szerint a döntőbe jutás révén az eb szerepelhet Colbert műsorában is.

colbert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A műsorvezető egyébként a Megyeri-híd mellett már más online versenyen is tarolt: a NASA versenyt írt ki a Nemzetközi Űrállomás egyik szobájának nevére, melyet szintén Colbert nyert. A NASA azonban visszadobta a javaslatot, és ahelyett, hogy Colbertről nevezte volna el a szobát, egy róla elnevezett futópadot küldött az űrbe (Combined Operational Load Bearing External Resistance Treadmill, vagyis röviden COLBERT). Colbert mindkét említett versenyt reklámozta műsorában, arra biztatva nézőit, hogy szavazzanak ők is. Most azonban a műsorvezető befolyása annak ellenére érvényesült a verseny kimenetelében, hogy ő maga közvetlenül nem reklámozta.

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Megosztas

A bejegyzés trackback címe:

https://szobacirkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr901413916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása